Menu

steenvlinder – vrije wilg

 
Zelfbouwlocatie_De_Vrije_Wilg_Dordrecht_MAATworks
“Samen ontwerpen we jullie duurzame droomhuis. De bio-based materialen zorgen voor een gezond binnenklimaat. Niet alleen beter voor de wereld, maar ook gezonder om in te wonen!”

 

MAATworks vindt het belangrijk om niet alleen vóór mensen, maar ook mét mensen te bouwen. Voor een particulier woonhuis zitten we samen aan tafel om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Vanaf 2007 hebben wij hier ruime ervaring in opgebouwd.
Wij werken aan alle verschillende fases van het ontwerp (haalbaarheidsstudie, schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en omgevingsvergunning, technische uitwerking, bouwbegeleiding). Ontwerpen binnen budget is hierbij uitgangspunt. Wij werken samen met een aantal vaste bouwpartners, zodat we ook tijdens het ontwerpproces het ontwerp aan de markt kunnen toetsen.

Voor inspiratie kunt u kijken op op onze woonhuispagina. Als u interesse hebt, nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur een bericht via ons contactformulier, dan maken we een afspraak.
 

Een samenvatting van onze visie op gezond bouwen en wonen vindt u in dit korte fimpje: