Menu

team

MAATworks is een samenwerking van de architecten Lidewij Lenders (1972), Sonja Spruit (1971) en Marije ter Steege (1982). Alle drie hebben hun studie architectuur afgerond aan de Technische Universtiteit van Delft. Na het opdoen van een rijke schakering aan (internationale) werkervaring, hebben zij in 2013 hun krachten gebundeld in het collectief MAATworks, met een vestiging in Amsterdam en in Cairo, Egypte.

.

Amsterdam

Lidewij Lenders MSc

Lidewij heeft na haar studie Bouwkunde aan de TU-Delft ervaring opgedaan bij o.a. Claus en Kaan Architecten en heeft als stedenbouwkundige voor de gemeente Amsterdam gewerkt, alvorens ze in 2007 als zelfstandig architect begon.

Meer over Lidewij > linkedin

Amsterdam


Marije ter Steege MSc

Marije is na haar afstuderen aan de faculteit Bouwkunde van de TU-Delft in Sevilla gaan werken voor CruzyOrtizArquitectos. Zij werkte onder andere aan de renovatie van het Nieuwe Rijksmuseum in Amsterdam. Vanaf 2012 is zij dit gaan combineren met zelfstandige opdrachten, waaruit in 2013 MAATworks is voortgekomen.

Meer over Marije > linkedin

Cairo


Sonja Spruit MSc

Sonja is na haar studie Bouwkunde aan de TU-Delft bij Herman Hertzberger gaan werken. Sinds 2001 richtte zij zich als zelfstandig architect/consultant op internationale ontwikkelingsprojecten. Zij werkte o.a. in Yemen, Ethiopië, China en Vietnam.

Meer over Sonja > OASE95

 

 

Aan het werk van MAATworks hebben oa. de volgende medewerkers bijgedragen:

Anne Wies

Bas Jansen

Matteo de Perna

Rita Martins

Barbara van Goethem

Pieter Hoogendoorn

André Weimann